Verbergen

Laat ons je helpen

We snappen het goed als je vragen hebt en we helpen je dan ook graag.

Bel, mail, app of chat met David.

Chat op WhatsApp
Mail met David

Hey! Kan ik je helpen?

Over ons

Zelfjezonnepanelenplaatsen.nl is de website voor de klusser die zelf zijn zonnepanelen plaatst. Wij ondersteunen daarbij met het leveren van  materialen en advies.

Jouw partner in zonnepanelen plaatsen

Welkom bij www.zelfjezonnepanelenplaatsen.nl! Met meer dan een decennium aan expertise in de zonnepanelenindustrie, zijn wij de gespecialiseerde website die jou begeleidt bij jouw eigen zonnepanelenproject. Als toegewijd team van zonne-energie enthousiastelingen hebben we onze kennis en ervaring gebundeld om jou te helpen bij het realiseren van je groene energieambities.

Zelf plaatsen met vertrouwen

Bij Zelfjezonnepanelenplaatsen.nl zijn we ervan overtuigd dat zelf zonnepanelen plaatsen mogelijk is voor iedereen met een beetje handigheid. Onze uitgebreide instructies en deskundig advies zijn ontworpen om je te begeleiden bij elke stap van je project. We willen dat je met vertrouwen je eigen zonne-energiesysteem kunt realiseren

Meer weten?

Meer dan 10 jaar ervaring 

Met een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 10 jaar in het plaatsen van zonnepanelen, hebben we ons laten inspireren door de uitdagingen en kansen die we tegenkwamen. Deze ervaring heeft ons in staat gesteld om de volgende sterke punten te ontwikkelen:

  • Scherpe Prijzen: Onze jarenlange connecties en kennis stellen ons in staat om concurrerende prijzen aan te bieden voor hoogwaardige zonnepanelen en accessoires.

  • Eigen Transport: We beschikken over ons eigen transportsysteem om ervoor te zorgen dat jouw bestelling veilig en op tijd wordt geleverd.

  • Maatwerk: Elk zonnepanelenproject is uniek, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en situatie.

  • Geavanceerde Configuratietool: Onze intuïtieve configuratietool neemt het ingewikkelde rekenwerk van je over en maakt het maken van keuzes eenvoudiger dan ooit tevoren.

  • Uitstekende Service: Wij geloven in service voor en na de installatie. Ons toegewijde team staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Nog vragen?

Ons toegewijde team

Wij zijn een enthousiast team van zonne-energiespecialisten, gedreven door de visie om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen. Ons ultieme doel is om jou te voorzien van de beste zonnepanelen tegen de meest betaalbare prijzen. Jou helpen om groene energie op te wekken en geld te besparen, is wat ons drijft.

Bij www.zelfjezonnepanelenplaatsen.nl ben je niet alleen een klant, maar ook een partner op jouw reis naar schone, hernieuwbare energie. Samen zullen we de wereld een stukje groener maken.

Vooruit, aan de slag!

Gebruik onze configurator om de beste panelen voor jouw klus te bestellen.

Samen zorgen wij ervoor dat jij die klus klaart.


Vul hier het jaarverbruik in en ga direct aan slag.